De praktijk

U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen Tandartspraktijk Hoofdstraat. Tandartspraktijk Hoofdstraat verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben ons gespecialiseerd in Algemene Tandheelkunde / Preventie / Mondhygiëne / Tandtechnicus / Endodontologie / Behandeling van kinderen / Parodontologie / Behandeling van patiënten met angst / Behandeling van ouderen / Gehandicaptenzorg.

In onze praktijk staat aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften / informatiebrochures / speelgoed.

Onze wachtkamer is niet groot, wat echter ook niet nodig is, omdat wij werken volgens afspraak en ernaar streven de wachttijd zo kort mogelijk te houden.

Speciaal voor u hebben wij de wachtkamer knus ingericht in een ontspannen , prettige sfeer.
U vindt hier tijdschriften/informatiebronchures/speelgoed/Televisie

Wij zijn in het bezit van de modernste cerec apparatuur voor het maken van een kroon, inlay of brug.binnen twee dagen(behandelingen)

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.